Wij vergeten nooit onze leden die er niet meer zijn.

Als dankbare herinnering

Dr Ivo Billiet

Afscheid van Ivo Billiet, stichtend Kiwanis -Aalst lid, gewezen voorzitter. (31/1/1940-23/9/2023)

Ivo stond mede aan de wieg van Kiwanis Aalst en was ook gewezen voorzitter. Wie hem kende weet dat hij een zeer aimabel man was. Bij een bezoek enkele jaren gelden op een event van Kiwanis zei hij trots te zijn dat de club in verdere goede handen was. 

Alle Kiwanis-Aalst leden wensen Marleen, de kinderen en kleinkind van Ivo heel veel sterkte in deze moeilijke periode. (Rouwbrief)

Lieven Coppens

Afscheid van Lieven Coppens, oud Kiwanis -Aalst lid (30/4/1951-27/7/2023)

Lieven was lid van Kiwanis Aalst van 2008 tot 2011. Hij heeft ons mooie herinneringen na gelaten aan de reis naar Dublin met het legendarisch bezoek aan Guiness. Dank Lieven voor je  inzet toen. Alle Kiwanis-Aalst leden wensen Greta, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in deze moeilijke periode. (Rouwbrief)

Cees Slikkeveer

Afscheid van Cees Slikkeveer, oud voorzitter Kiwanis -Aalst (11/1/1943-19/1/2017)

Zoals je een echte gentleman was, naar waarde geleefd, naar waarde genoten maar bij gebrek aan levenskwaliteit waardig afscheid genomen. Dank Cees voor die mooie jaren van vriendschap binnen Kiwanis.

Johan Jacobs

Afscheid van Johan Jacobs gewezen Kiwanis lid (01/02/1956 - 16/12/2015)

Na een korte maar hevig oneerlijke strijd tegen een ziekte is oud gewezen Kiwanis Lid Johan Jacobs veel te vroeg overleden. Wij herinneren Johan als een zeer gedreven inzetter voor diverse fundraising projecten. Johan was trouwens familie van Joahn Verdoodt.

De voorzitter, net bestuur en alle leden van Kiwanis Aalst wensen vooraal veel sterkte toe aan zijn kinderen in deze donkere dagen.

Johan Verdoodt

Johan Verdoodt actief Kiwanis lid en gewezen voorzitter (17/10/1950 - 22/09/2015)

Waarom toch, waarom vraagt iedereen zich af, hoe is dit mogelijk…Het was een onwezenlijk bericht die dinsdag, Johan is overleden, dit kan toch niet waar zijn, een ongeval in Frankrijk, nee toch…En toch was het waar, geen ongeval maar je hart had het begeven, langzaam begon het door te dringen, heel langzaam, het ongeloof maakte plaats voor verdriet, intens en onnoemelijk groot verdriet, bij je familie, bij je vrienden, bij je medewerkers, bij iedereen die je kende.

Steeds bereid je verantwoordelijkheid te nemen als dat nodig was, 3 maal voorzitter, secretaris, commissiedirecteur, en dit ondanks je drukke professionele activiteit Altijd daar waar diende geholpen te worden, met raad en daad beminnelijk en attent.

Steeds bekommerd om hen die het minder goed hadden in onze harde maatschappij, de kinderen, de anders validen. Altijd klaar met nieuwe, frisse, ideeën en initiatieven Steeds opbouwend, naar oplossingen zoekend, verzoenend, ernstig en correct met een vleugje humor er bovenop.

Exact een maand geleden hielden we ons zomer diner en op onze evaluatie vergadering kon je niet aanwezig zijn, je was immers reeds vertrokken met je vrienden voor een vakantietrip naar Frankrijk en toch dacht je nog aan je Kiwanis; je mailde nog een laatste goede raad voor ons volgende zomerdiner, met een kwinkslag weliswaar.

Johan, je bent pas dood als we je vergeten zijn, vergeten zullen we je niet, je bent immers voor altijd verbonden aan Kiwanis Aalst.

We zullen je missen, niet alleen wij, maar al je vrienden, allen die je kenden, niet in het minst je familie en je medewerkers.

Dank u Johan voor al wat je voor ons allen betekend hebt, voor al het goede wat je hebt gerealiseerd, het ga je goed daar aan de overkant, rust zacht en hopelijk ooit tot weerziens.

Alle leden van Kiwanis Aalst

Erik De Witte

Dr Erik De Witte (Oud Kiwanis lid 1947-2014)

Veel van onze leden zullen Erik herinneren als een briljant chirurg maar ook als een gezellige levensgenieter. Erik was voorzitter van Kiwanis Aalst in 1985. Wij wensen veel sterkte aan de nabestaanden van Erik en wij denken aan de wijze woorden op zijn rouwbericht:

Enkel met het hart kan men goed zien, Het essentiële is onzichtbaar voor de ogen.

Lieven Van Den Eynde

Lieven Van Den Eynde (actief Kiwanis lid 1961-2013)

Wij hadden een mooie toekomst met hem verder kunnen uitbouwen maar het lot heeft hier anders over beslist. Alle leden zijn hier het hart van in, wat wij lezen in de vele oprechte steun en dankbetuigingen. Lieven was pas 52 jaar en laat een vrouw en 3 kinderen achter.

Alle leden getuigen dan ook aan zijn echtgenote Vera, en zijn 3 kinderen, 

Desirée, Mathis en Jules hun oprechte innige medeleven en wensen hun zeer veel sterkte in deze zeer moeilijke tijd.

Maar een ding is zeker, Lieven, wij zullen je nooit vergeten en je voor altijd dragen in ons hart als een groot Kiwanislid. 

Bart Valckenier

Bart Valckenier actief Kiwanis lid (1941 - 2010)

Op dinsdag 2 november 2010 is ons geliefd lid Bart Valckenier geleel onverwacht op de leeftijd van 69 jaar overleden.

De voorzitter en alle leden van Kiwanis Aalst zijn met zeer veel  droevenis overladen door dit zo plotse overlijden. Bart was nog zo fier  en blij met de bijdrage die wij hebben gedaan aan het MPI ten Dries ten  behoeve van gehandicapte kinderen (zie sociale werken)

Luc Van Dorpe

Luc Van Dorpe (12/5/1930 - 15/1/2010), Actief Kiwanis lid Oud Voorzitter Kiwanis Aalst Oud luitenant-gouverneur Kiwanis Oost-Vlaanderen

Beste vriend Luc,

Op de laatste Kiwanis vergadering van maandag 12 januari zien wij jou nog altijd binnen komen. Goed ingeduffeld want het was koud en er lag sneeuw. Wij wensen elkaar een gelukkig Nieuwjaar en vooral een goede gezondheid. Je was vol dynamisme aanwezig, zoals altijd, en die dag stelde je jouw mooie kalenders voor die je verkocht ten behoeve van de voedselbank Aalst.   En dan gebeurd er dit. Iedereen geslagen met onbegrip.   Je was, en blijft een inspiratie voor elk lid van onze club door je groot sociaal engagement. Je was graag gezien en gerespecteerd, dit bewijzen de talloze berichten die wij mochten ontvangen vanuit alle kringen van Kiwanis.

Door je levenswerk, de voedselbank heb je honderden gezinnen en aldus duizenden mensen geholpen door hun het meest elementaire te schenken: namelijk eten. Als club hebben wij dit steeds gesteund en beste Luc, wij zullen dit blijven doen.

Luc, je bent niet dood. Wij zullen je groot sociaal hart verder dragen en uitstralen binnen Kiwanis en als voorbeeld meegeven aan mensen om samen onze wereld wat beter te maken.

Alle  leden van Kiwanis Aalst wensen je een behouden vaart na dit aardse leven.