Leuke info over Kiwanis Aalst

Quote uit het laatste verslag:

db manager: website up to date – zalmverkoop zal ook aangekondigd via de website en via de sociale media. De ereleden maken ook gebruik van de website en loggen zich in.

Heugelijke gebeurtenissen...

Wie is er jarig in December?

- Pascal De Moor (26/12)

Uitbreiding van onze club. Laatste lid

Op maandag 1 April is Pascal De Moor uit Kerksken toegetreden tot Kiwanis Aalst (En geen aprilgrap!). Pascal is zaakvoerder van verhuisfirma PVF service en is ook politiek actief op gemeentelijk vlak. Pascal is gehuwd met Magalie en heeft 2 kinderen. Wij wensen Pascal alle geluk toe met zijn lidmaatschap.

De 6 doelstellingen van Kiwanis

• Het stellen van menselijke en geestelijke waarden boven de materiële.
  • Het aanmoedigen van de dagelijkse toepassing van de «Gulden regel» in alle menselijke relaties. Behandel een ander zoals jezelf door hem behandeld wil worden.
  • Het bevorderen van de aanvaarding en toepassing van hogere sociale, zakelijke en professionele maatstaven.
  • Het tot stand brengen, door woord en daad, van een meer ontwikkelde, meer actieve en meer dienstvaardige maatschappij.
  • Het vinden, langs de Kiwanis clubs om, van de weg naar duurzame vriendschap, naar onbaatzuchtige dienstverlening en naar het uitbouwen van een betere samenleving.
  • Het samenwerken om gezonde opvattingen en edele idealen na te streven en in stand te houden, die meer eerlijkheid, rechtvaardigheid, vaderlandsliefde en goede wil met zich meebrengen.