Leuke info over Kiwanis Aalst

Quote uit het laatste verslag:

Verder goed nieuws voor Kiwanis Aalst die als actieve club betrokken is bij Kiwanis en waarvoor de club werd gelauwerd voor het werkjaar 2017-2018 door de wereld president.

Heugelijke gebeurtenissen...

Wie is er jarig in Januari?

- Geert De Pelsmaeker  (02/1)

- Christophe De Reuse (02/1)

- Koen Valckenier (17/2)

Uitbreiding van onze club. Laatste lid

Op maandag 1 April is Pascal De Moor uit Kerksken toegetreden tot Kiwanis Aalst (En geen aprilgrap!). Pascal is zaakvoerder van verhuisfirma PVF service en is ook politiek actief op gemeentelijk vlak. Pascal is gehuwd met Magalie en heeft 2 kinderen. Wij wensen Pascal alle geluk toe met zijn lidmaatschap.

De 6 doelstellingen van Kiwanis

• Het stellen van menselijke en geestelijke waarden boven de materiële.
  • Het aanmoedigen van de dagelijkse toepassing van de «Gulden regel» in alle menselijke relaties. Behandel een ander zoals jezelf door hem behandeld wil worden.
  • Het bevorderen van de aanvaarding en toepassing van hogere sociale, zakelijke en professionele maatstaven.
  • Het tot stand brengen, door woord en daad, van een meer ontwikkelde, meer actieve en meer dienstvaardige maatschappij.
  • Het vinden, langs de Kiwanis clubs om, van de weg naar duurzame vriendschap, naar onbaatzuchtige dienstverlening en naar het uitbouwen van een betere samenleving.
  • Het samenwerken om gezonde opvattingen en edele idealen na te streven en in stand te houden, die meer eerlijkheid, rechtvaardigheid, vaderlandsliefde en goede wil met zich meebrengen.