Algemene voorwaarden bij de online diensten Kiwanis Aalst

Hier vindt U alle wettelijke informatie aangaande onze on line diensten en betalingsmogelijkheden

1. Gegevens
Kiwanis Aalst is een Belgische service club die als vzw deel uitmaakt van een internationale structuur (zie over ons-> wat is Kiwanis?)
De maatschappelijke zetel is gelegen in de Fernand Tavernestraat 99 te 9400 Ninove (adres van de Financieel directeur)
Het ondernemingsnummer is: 0477.852.484
U kunt Kiwanis Aalst het snelst bereiken via het contact formulier welke u vind bij contact.

2. Diensten
Kiwanis Aalst is geen webschop maar biedt wel bepaalde diensten en goederen op bepaalde tijdstippen on line aan welke deel uit maken van onze fundraising activiteiten. Alle opbrengsten van deze fundraising activiteiten gaan integraal naar onze sociale doelen, welke U kunt terugvinden onder: Sociale projecten

3. Betalingen.
U kunt deze diensten en goederen veilig on line betalen via het betalingsplatform van Mollie. Momenteel kan enkel via Bancontact en bepaalde bank diensten worden betaald (KBC en Belfius)

4. Privacy
Bij elke bestelling en betaling moet u al u gevraagde gegevens ingeven welke vertrouwlijk worden behandeld. Bij een succesvolle bestelling en betaling krijgt u steeds en bevestigingsmail. Indien U een aanvraag voor een factuur heeft gedaan wordt deze opgestuurd.

5. Leveringen
Bij elke bestelling en betaling dient u een contact persoon van Kiwanis club aan te duiden. Deze staan altijd vermeld in de gegevenslijst welke u moet ingeven. Het is deze persoon die zal zorgen voor de levering en opvolging van uw bestelling. Er worden geen goederen opgestuurd maar steeds geleverd door Kiwanis zelf.

6. Herroepingsrecht
U heeft als consument ook recht op het herroepingsrecht binnen een periode van 14 dagen vanaf de datum ven bestelling. Dit geld echter niet voor prodcuten die kunnen bederven (etenswaren) of producten met beperkte houdsbaarheid datum. (meer info klik hier). Kiwanis Aalst houdt zich aan de regels voor online geschillen beslechting van de EU (meer info klik hier)
U kunt ons hierover contacteren via het contact formulier.