Kiwanis logo

Disclaimer

 

Hoewel bij het ontwikkelen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is of niet meer juist is. De eigenaar van deze website stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.
De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de artikels behoren volledig toe aan de respectievelijke auteurs.
Deze website bevat links naar andere sites, die niet onder de zeggenschap van de eigenaar van deze website vallen. Wij zijn daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites waarnaar via links wordt verwezen. De eigenaar van deze website verstrekt deze links alleen voor uw comfort. Het opnemen van een link impliceert derhalve geen goedkeuring van de gekoppelde site door de eigenaar van deze website.

 

Bescherming van uw gegevens.

 1. Uw gegevens zijn belangrijk en worden door ons met de grootste zorg behandeld. Wij volgen de richtlijnen van GDPR of algemene verordening gegevensbescherming.
 2. U wordt gevraagd uw gegevens zelf in te vullen. Deze zijn nodig voor het goed functioneren van de website. Zo krijgt u toegang naar het afgeschermde gedeelte van de website waar uw alle vertrouwelijke informatie kunt vinden die niet voor het grote publiek zijn bedoelt. Ook ontvangt u dan de periodiek nieuwbrief van deze website.
 3. Bij het ontvangen van de periodieke nieuwsbrief van deze website heeft u steeds de mogelijk om uw uit te schrijven door onderaan op de nieuwsbrief te klikken op: uitschrijven.
 4. Er wordt een goedkeuringsprocedure ingezet waarin wordt nagegaan of u met uw ingegeven data toegangsrecht geeft tot de website. Deze goedkeuring gebeurd binnen de 5 werkdagen.
 5. Indien u geen toegang zou krijgen wordt u hiervan op de hoogte gebracht en worden uw gegevens verwijderd.
 6. Bij het aanvaarden van uw registratie wordt u hiervan op de hoogte gebracht. U kan te allen tijde uw gegevens raadplegen en desgewenst wijzigen in uw profielpagina.
 7. De toegang tot het afgeschermde gedeelte gebeurt door u aan te melden met uw e-mail adres en wachtwoord. Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u een nieuw aanvragen. Er wordt dan automatisch een complex wachtwoord gegenereerd en doorgestuurd. Hiervoor wordt altijd eerst een bevestiging gevraagd via een link in een e-mail om zeker te zijn dat de juiste persoon met het juiste e-mail adres deze procedure aanvraagt. U kan nadien dit wachtwoord zelf wijzigen in uw profielpagina.
 8. Uw wachtwoord is geincripteerd. Wij kennen uw wachtwoord niet en kunnen dit dan ook niet kenbaar maken.
 9. Je kunt je gegevens altijd verwijderen of laten verwijderen in je profielpagina.
 10. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gebruik van deze website. Zij worden NIET doorgegeven, verspreid, verkocht of weggevenen aan derden.
 11. De website met al je gegevens staat op een beschermde server die enkel toegankelijk is door de medewerkers van MedDb. Indien er een data lek zou gebeuren door bvb een hacking van de server wordt deze binnen de 72 h gemeld aan de overheidsinstantie en wordt al het nodige gedaan om het probleem te herstellen. Ook wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

 

Privacy policy bij ingeven e-mail adres voor het ontvangen van de periodieke nieuwbrief.

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief enkel door het ingeven van uw e-mail adres, gaat u akkoord nieuwsbrieven via e-mail te ontvangen via deze website. We zullen uw e-mail adres niet communiceren, verspreiden, publiceren of anderzijds weg geven. Je kunt je te aller tijden uitschrijven door op de nieuwsbrief onderaan te klikken op: uitschrijven.