Leuke info over Kiwanis Aalst

Quote uit het laatste verslag:

Koen die 165 paketten, zonder zijn buitenbezoeken verkocht wordt meteen als zalmkoning gekroond. Ontvangt hiervoor de beloofde magnum fles champagne. Voor de toewijzing van de 6 flessen wijn wordt beroep gedaan op de onschuldige hand van Inge. Zij haalt uit de zak van voorzitter het winnende lotje van Edouard die hiermee de 6 flessen wijn terecht mee naar huis neemt.

Heugelijke gebeurtenissen...

Wie is er jarig in februari

- Paul Van Den Berghe (1/2)

- John Cassiman (26/2)

Uitbreiding van onze club. Laatste lid

Wij zijn zeer verheugd om ons kersvers lid voor te stellen Geo Huylebroeck. Hij is voorgesteld door zijn 2 peters, Edward en Paul VDB. Op 21 januari 2019 heeft Geo zijn speldje en de directory ontvangen uit de handen van onze voorzitter Paul VS.
Wij wensen Geo zeer veel geluk en plezier in het Kiwanis gebeuren.

De 6 doelstellingen van Kiwanis

• Het stellen van menselijke en geestelijke waarden boven de materiële.
  • Het aanmoedigen van de dagelijkse toepassing van de «Gulden regel» in alle menselijke relaties. Behandel een ander zoals jezelf door hem behandeld wil worden.
  • Het bevorderen van de aanvaarding en toepassing van hogere sociale, zakelijke en professionele maatstaven.
  • Het tot stand brengen, door woord en daad, van een meer ontwikkelde, meer actieve en meer dienstvaardige maatschappij.
  • Het vinden, langs de Kiwanis clubs om, van de weg naar duurzame vriendschap, naar onbaatzuchtige dienstverlening en naar het uitbouwen van een betere samenleving.
  • Het samenwerken om gezonde opvattingen en edele idealen na te streven en in stand te houden, die meer eerlijkheid, rechtvaardigheid, vaderlandsliefde en goede wil met zich meebrengen.